Schilders in Tilburg | homepagina

 

Schilders in Tilburg | Behangwerk

Behang is een vaste muurbedekking. Als alternatief voor pleisterwerk en muurverf is behang in vele kwaliteiten, kleuren en dessins te koop.

Het behang is tegenwoordig een nieuwe trend geworden, echter blijkt het aanbrengen van behang volledig uit de tijd. Wij hebben ons het behangen opnieuw aangeleerd en komen daarom graag bij u langs om de werkzaamheden op te nemen.

Vanzelfsprekend kunnen wij u ook van dienst zijn bij het aanbrengen van fotobehang, wandposters, posterbehang en glasweefselbehang.

Glasweefselbehang

Wat is glasweefselbehang?
Een relatief nieuw soort behang is glasweefselbehang. Zoals de naam al zegt wordt het gemaakt van glasvezel. Dit bijzondere materiaal zorgt ervoor dat het vele malen sterker is dan gewoon behang. Hierdoor heeft het een aantal extra kwaliteiten die grote voordelen bieden.

Glasweefselbehang versterkt uw beschadigde muur
Heeft u een wat oudere en gebarste muur dan kunt u deze versterken door er glasweefselbehang op aan te brengen. De structuur van de glasweefsel zorgt ervoor dat de beschadigingen onzichtbaar worden en de kans op verder scheuren aanzienlijk verkleind. Daarnaast kan glasvezelbehang goed tegen vocht, krimpt het niet en is het brandvertragend.

Sfeervol en warm
Glasweefselbehang heeft door zijn structuur een vrij luxueuze en warme uitstraling. Het is in een aantal verschillende structuren verkrijgbaar. Hierbij kunt u denken aan visgraat, ruitjes of een soort van natuurlijke geweven structuur. Maar ook andere motieven zijn beschikbaar en het assortiment breidt gestaag uit. De basiskleur van het behang is neutraal. Maar doordat het uitstekend te bestrijken is met latexverf is het in ieder gewenste kleur te maken. Ook zijn er tegenwoordig glasweefsels te krijgen met verschillende prints en kleuren.