Schilders in Tilburg | homepagina

 

Schilders in Tilburg | Materialen & producten

Definitie van verf: "Verf is een vloeibaar, pasta of poedervormig product dat in dunne lagen op verschillende materialen wordt aangebracht, waarmee het door een filmvormingsproces overgaat in een vaste duurzame laag. Het dient voor verfraaiing, bescherming of specifieke doeleinden".

Vaste duurzame laag
Om de duurzame laag te kunnen garanderen, werken wij alleen met de beste producten. Deze producten zijn van de merken Boonstoppel en Sigma. Jarenlange ervaring wijst uit dat deze twee merken de beste bescherming biedt aan wanden, plafonds, deuren, houtwerk & kozijnen.


Verfraaiing van uw woning
Verfraaiing is natuurlijk een tweede zeer belangrijk doel. U kunt bij ons uit de gehele kleurenwaaier kiezen. Wij geven u hierbij graag advies.

U kunt bijvoorbeeld kiezen uit de Sigma Hollandse beste buitenkleuren Top 16. De Hollandse beste buitenkleuren Top 16 van Sigma bestaat uit de best verkochte kleuren in Nederland. Stuk voor stuk schitterende kleuren die voortbouwen op onze Hollandse glorie en pure kwaliteit. Kleuren die recht doen aan uw woning en voor een eindresultaat zorgen om trots op te zijn.

Rijk buitenleven
Het Hollandse buitenleven kent een rijke geschiedenis die tot op de dag van vandaag voortleeft. Traditionele kleuren van weleer, zoals Limburgs geel en rijtuigenzwart, geven nog steeds zo'n mooi resultaat als toen.

Duurzame resultaten
De Hollandse beste buitenkleuren combineren een schitterend kleurenpalet met de hoogwaardige kwaliteit van een professionele verf. Tijdloze bescherming in kleurencombinaties die optimaal bij uw woning en uw smaak passen.