Schilders in Tilburg | homepagina

 

Schilders in Tilburg | Schilderwerken

Vakkundig onderhoud van uw schilderwerk bevordert de levensduur van uw kostbare woning en verhoogt het wooncomfort. Het zorgt ervoor dat het houtwerk wordt beschermd en een verzorgde uitstraling behoud.

Al onze mensen beschikken over het VCA diploma, hetgeen o.a. inhoud dat ze op de hoogte zijn van alle veiligheidsaspecten en milieu eisen. Ook zijn wij, als uniek schildersbedrijf in Tilburg, een gecertificeerd Sigma Flexidur Houtrenovatie Specialist. (kortom: wij mogen ons houtrot renovatie specialist noemen). Ons streven is perfectie voor onze klanten.

Wij komen graag bij u langs om uw wensen te bespreken. Dit kan overdag, maar ook 's avonds of in het weekend. U kunt dan ook de kleuren uitkiezen en vanzelfsprekend nemen wij de werkzaamheden op. Indien gewenst, kan onze binnenhuisarchitect u van een gedetailleerd advies voorzien.

Ook kunnen we (houtrot) reparaties met u bespreken. Indien noodzakelijk kunnen wij een kostenloze inspectie van de huidige situatie laten uitvoeren. Dit rapport bevat een nauwkeurig advies over wijze waarop de werkzaamheden uitgevoerd dienen te worden. Zodoende bereiken wij samen een zo optimaal mogelijk resultaat.

Neem vandaag nog contact met ons op, dan heeft U onze prijsopgave, speciaal voor u op maat gemaakt, binnen enkele dagen in huis.